Hverdag

I kjole og hvitt (festlig hverdag)

Hver dag er en fest, har blitt sagt litt flåsete oppigjennom. Men noen ganger er det sånn, likevel. Kanskje spesielt det at hverdagen er en fest, kan jeg kjenne litt på. Julen var fin, og jeg var sammen med de jeg er glad i, men de dagene jeg var alene med personalet mitt i leiligheten, som jo var mesteparten av all tiden, så kjente jeg på et savn etter det hverdagslige. Det jeg til vanlig fyller tiden med. Som jobben min. Innlegget fortsetter under bildet.

Jeg har fått lest litt i ferien, og det har vært fint. Men jeg rekker det også ellers, og det er lettere å konsentrere seg når jeg har mindre tid faktisk. Som om tankene ikke har tid til å vandre avsted da. Så i dag, feirer jeg litt at det er torsdag og en hverdag til igjen i denne uken 🙂 innlegget fortsetter under bildet.

Vi tuller og tøyser i det hverdagslige. Vi gir hverandre komplimenter. Vi vokser på arbeidsoppgaver og hverandre. Det er en positiv vekst, et bærekraftig miljø. Noen ganger slår det selvsagt knute på seg, mellom noen og enhver, som det jo gjør i sosiale relasjoner. Men det at vi har en jobb og gjøre, kjenner våre oppgaver, gjør at vi står i det. Og står han av, som en sier.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s