Hverdag

Hvem der?

Jeg gjør meg klar til helgens opplevelser og gjøremål. Jeg tar en kikk i speilet. Hvem der? I bildet jeg tok på lørdag (Hvervenbukta 22. januar), ser anda ei svane, omtrent der speilbildet skulle vært. Jeg lurer på, hvem er jeg i dag? Kjenner jeg meg igjen? Er jeg klar for disse oppgavene?

Jeg gleder meg. Jeg er spent. Jeg skal gjøre mitt beste. En siste sjekk i speilet, er jeg meg? Plasker vann og går ut, straks. Jeg er våken, i mine egne drømmer. Har du noen drømmer, du går og bærer på?

Jeg har tro på å prøve å våge. Også når en er redd. Våge noe nytt, også jeg som ikke takler forandringer så godt, prøver dette. Det gjelder da å planlegge, slik at forandringene føles forutsigbare i den grad de kan. Og kan, kan ikke. Prøve, feile og prøve igjen. Aldri gi opp seg selv. Dette skal gå bra. Ikke sant? God helg, til alle sammen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s