Hverdag

Er det lys

Er jeg noen, er jeg ingen, er jeg hvem som helst, er jeg meg? Jeg famler i mørket, smiler i lyset. Jeg er i samspill med det lyse og det mørke, der får fargene plass. For som Laleh synger også, at det er mørkt betyr ikke at det ikke er farger.

Det er mange som strever, som kun ser mørket. Jeg er heldig og ser fargene også når jeg har det vanskelig. De kan være et fyrverkeri.

Det kan smelle litt rundt ørene, da. Og jeg er jo ganske sensitiv for sånne inntrykk også. Og det kan komme til uttrykk på flere måter, men en av dem er å sitte og fokusere på musikken, for eksempel i Symfonisk i stua eller headsetet mitt.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s