samfunn

Med kjærlighet på tvers og vers

Kjærlighet er fint. Kjærlighet er viktig. Kjærlighet er mer enn sex. Kjærlighet holder oss sammen. Da er det klart, at det er viktigere å elske enn akkurat hvem vi elsker. Eller, altså, den vi elsker er superviktig! Samme hva slags kjønn. Innlegget fortsetter under bildet.

Disse bildene tok jeg i Oslo, der det forferdelige skjedde da Pride i år skulle foregå. Det var godt å gå der i det vonde, som minner meg om det gode vi må sørge for at blir ivaretatt, at kjærligheten for leve. Uten kjærlighet, er mennesker ingenting. Er vi vel?

Jeg vandret med pappa. Far-datter-forhold er også en form for kjærlighet. Jeg er glad i pappaen min. Det var fint å gå der sammen. Jeg er voksen, men ikke flau for å holde foreldrene mine i hendene. Jeg er ofte litt ustø, og kan føle på det når jeg går sånn i byområder med mange mennesker. Da holder jeg ekstra godt i hånda til den jeg er glad i.

Oslo lørdag 17. september 2022

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s