Hverdag

A tiny wish list

Edit OPPDATERT: stol i boks. Jeg sitter fint i det!

Original post: Man kan ønske seg så mye. Men man kan ikke få alt man kan ønske seg. Man må gjøre valg, når man skal tenke på hva man ønsker seg. Hva er viktigst akkurat nå, hva vil komme ekstra godt med, hva vil jeg få mye nytte og glede av? Jeg har tenkt en del på det, og jeg vet at en ordentlig god lenestol kunne gjort seg. Jeg har en spesiell i tankene, men jeg vet ikke om den blir tilgjengelig til meg. Jeg får ta en tur å prøvesitte, se om det er noen til en ok pris som har en størrelse som passer der jeg skal ha den, slik at den ikke sperrer ferdsel for personalet, at det blir romslig og fin passasje som nå. Dette vil jeg tenke på, prøve på, og kanskje ønske meg. Hvis det passer seg sånn, mot jul, om det kan bli en god tid for å sitte bedre i det, sånn rent fysisk. Det er viktig å trives i eget hjem, her og nå, selv om man kanskje aldri vet hvordan livet blir fremover. Jeg lener meg tilbake.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s