Hverdag · skriving

Gull rundt smilemunn

Det er lørdag. Hvilken lørdag! Det er finale. Finuto. Eller fest? I kveld skal jeg og de andre forfattarstudentene i kullet ha opplesning på Litteraturhuset i Oslo. Jeg skal lese et knippe dikt, som jeg har knyttet sammen i sin felles tematikk. Jeg er spent. Jeg er glad. Jeg er vemodig. Jeg er bitte litt engstelig. Jeg er takknemlig. Jeg har utviklet meg i år, i skriften, uansett hvordan det å «avslutte» i kveld kjennes. Hør oss skrive. Jeg håper det blir gull, for alle som én, at vi kan dele pallen. Dele pallen for: Skriveglede, skaperevne, språkutfoldelse, samhold. Applaus!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s