Hverdag

Read it or leave it

Jeg er skikkelig dårlig på valg. Noen ganger. Likevel, kan jeg gjøre ting brått. I alle fall ser det nok sånn ut utenfra. Jeg kan plutselig gjøre et stort innkjøp. Eller jeg kan gjøre noe som jeg kanskje ikke hadde planlagt.

Selv om det virker som noe jeg gjør lett, er det ikke alltid så lett likevel. For i hodet mitt kan det være skikkelig kaos. Og enden på kaoset, er kanskje å kjøpe noe litt dyrt fordi da er valget over og jeg slipper og vurdere mer – skal eller ikke, kjøpe. Den kjolen eller den boka. Den varen til å servere i besøk, eller en annen. Jeg grubler i evigheter og jeg får ikke sove.

Da er noen ganger, den eneste løsningen å bare gjøre noe. Det trenger ikke være et veloverveid valg da, bare å ta til høyre eller venstre, sånn at det er gjort. Samme hvor venstre eller høyre fører meg hen.

Det er å velge, uten egentlig å velge. Fordi det er den eneste måten å gå videre på.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s