asperger syndrom · spesialinteresser

Sokker, garn, Lano og Sørlandschips

Jeg har lest ukas tilbud. Jeg er oppdatert. Jeg er rik på tilbud, spør meg om sokker og jeg kan svare 40 prosent. Og liker du Sørlandschips? 15 kroner hos Europris det også. Men så spør du meg om hvordan jeg har det. Det vet jeg ikke og svarer garn 30 prosent. Jeg skynder meg å legge til 400 ml Lano for liten, Lano for stor.

Jeg er begge deler, liten og stor, kanskje kan Lano til 39 kroner samle tankene mine nå? Men jeg har nettopp fått ny luksus dusjsåpe fra Biotherm av pappa. Den er mild og slik jeg kan godta og like den. Takk pappa! 148 kroner.

Mange med asperger syndrom er overfølsomme på lukt. Denne Biotherm er ikke farlig. Bare man går varlig og ikke gir meg for mange ting på en gang, vel og merke. Jeg kan velte da også. Det holdt at jeg fikk ny såpe. Tusen takk igjen! Jeg har enda stående ved vinduskarmen en pose med ting jeg fikk til jul jeg ikke har klart å røre enda. Jeg er ikke utakknemlig, deter bare for mye. Helt enkelt, så komplisert. Jeg vet det er to fine gensere i posen.

Jeg fikk vedtak for fastholding i helga. Jeg veltet visst litt. Det går såpeglatt og jeg tenker at jeg faller snart, om jeg ikke får holde på med spesialinteressene mine. Sånn er det, sånn går jeg. Hvordan jeg har det spurte du? – Lano.

Reklame

3 kommentarer om “Sokker, garn, Lano og Sørlandschips

  1. Det vedtaket om fastholding var for jævlig og jeg skjønner godt at du velter.

    Takk for tipset om Sørlandschips. To av oss liker det veldig godt – den med salt.

    Opplever også lukt sånn, men hver jul får jeg likevel ting som lukter (enda jeg har sagt fra flere ganger).

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s