Uncategorized

Hvis jeg var en gutt

Hvis jeg var en gutt, ville jeg vært en sånn myk en, en som smeltet i armene dine, nesten som sjokolade på tunga. Jeg ville si de riktige tingene. Jeg ville støtte deg. Jeg ville sett trist ut noen ganger, fordi du er lei deg.

Jeg ville vasket doen når du ikke orket. Jeg ville støvsugd stua. Jeg ville lagd middag. Jeg ville kjørt bil. Jeg ville kjørt deg hit og dit da du var for tynn til å kjøre. Jeg ville stått der fjellstøtt, men bekymret.

Jeg ville vært der når du trengte noen å snakke med. Jeg ville ledd av de samme tingene som deg. Jeg ville drukket kakao og fått krembart. Jeg ville servert deg vafler med rømme og sukker. Jeg ville smilt hver gang du svelget.

Jeg ville vasket det lange håret ditt når du var for sliten til å gjøre det selv. Jeg ville lært meg hvordan man fletter hår. Jeg ville famlet etter å gjøre det riktig. Fiskeflette legger på svøm.

Jeg ville gått tur med deg i regnet. Jeg ville tilbydd deg paraply selv om jeg vet du ville takke nei og heller bli våt og kald. Jeg ville pakket deg inn i et pledd når vi kom inn igjen.

Jeg ville elsket meg.

ifIwasaboyIllustrasjonsfoto: Foto av guttedukke laget av Irrealdoll

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s