asperger syndrom · sosialt

Når jeg setter meg selv til side (CD-omtale)

Noen ganger handler det om å prioritere. Noen ganger er noe (eller noen) viktigere enn meg. Akkurat som en hund trenger deg og oppmerksomheten din, blir dette andre viktigere enn seg selv. Jeg har før skrevet om dyrehold, så du vet hva det dreier seg om: Sette seg selv til side og dekke andre innlysende behov. I dag skal jeg skrive om en venn av meg, eller bekjent, som har gitt ut cd. Drømmen hennes er å opptre på scene, promotere, leve. For meg ble det viktig, som et album i gull (verdt)!

through-it-all

Navnet er Gunnhild Malena og albumet heter Through it all og har sanger som I Wanna Go Down To The River. Hun har skrevet tekst og musikk til alle låtene, med unntak av sangen «Mitt hjerte alltid vanker» som vi kjenner så godt. Jeg hører på via Spotify.

Det er fengende melodier og tekster som vitner om både livsglede og et tøft liv. Jeg heier henne fram – fordi jeg har muligheten. Vi med Asperger syndrom bryr oss også om andre mennesker, selv om dyra (ofte) kommer først og selv om vi av og til skriver litt mye JEG. (Jeg innrømmer det.) Nå ler jeg av meg selv. Det er det som er så fint med musikk, den letter på stemningen!

Budskapet er kristent i den levde musikken hennes. Det er ikke mitt. Jeg synes likevel at det er et album verdt å lytte til. Og versjonen av «Mitt hjerte alltid vanker», er den fineste versjonen jeg har hørt av den! Jeg gleder meg til jul og pakker meg inn som present. God jul, Malena.

(P.S Jeg har begynt på julegavene. Jeg gir bort julegleder (håper jeg), som i jul i Skomakergata. Noen kroner gikk også til Kirkens Bymisjons middager – fordi jeg har muligheten.)

En kommentar om “Når jeg setter meg selv til side (CD-omtale)

  1. Den tror jeg vi sang i kirkekoret en gang… Jeg er ikke kristen, men har sunget i kirkekor. Og mye kristen musikk kan også være bra. Så lenge det kommer fra sjelen. ❤

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s