bokanmeldse

Bokanmeldelse: I gode og onde dager

Jeg leser når det kjennes viktig og riktig. Jeg har lest mye om Asperger syndrom, men leser også andre bøker innenfor psykiatrifeltet.

I gode og onde dager er en roman av Christine Svendsen på 162 sider om Tonje som bor på psykiatrisk sykehus og veien ut i bofellesskap. Hun er redd for mye, og har Sjefer og Tyskere i hodet som skal drepe henne.

Det er en bok om stemmer, spiseforstyrrelser, kontroll og kontrolltap. Den er litt som en dagbok som åpner øynene mine, nei ørene, for å ha en helt annen virkelighetsoppfatning enn meg når hun er syk.

Tonje får meg til å forstå hvor reelt psykose kan oppleves. Boka gav meg en opplevelse og den setter spor. Jeg går videre med den i ryggsekken.

Boka kom i 2014 via Alpha forlag. Vil du også lese? Send en mail til christine_sv@live.com Boka koster 250 kroner inkludert frakt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s