Fotoutfordring · Uncategorized

Glede

Fotoutfordringen sammen med Livets rose denne uken, var med temaet glede. Det passer bra når jeg tenker på de positive sidene av livet mitt og når jeg skriver side opp og side ned om det som er bra. Jeg har laget og funnet frem til tre bilder. Jeg er glad!
fotoutfordring3gledeC
Jeg er glad i å fotografere, glad i å løpe så jeg nesten flyr, glad i å sitte i båt mens noen jeg er glad i sitter med meg, glad i å holde pappas hånd, glad i å kjenne mammas stemme i telefonen, glad i å klemme broren min, glad i å drikke pepsi max når jeg er tørst, glad for gode venner, glad for å se at livet går videre, for de andre. Jeg er glad i regnvær og de fire årstidene. Jeg er glad i sølepytter å speile naturen i. Jeg er glad i mine blå øyne å se med, fra et fugleperpektiv eller opp fra frosk. Kvirrevitt og kvekk. fotoutfordring3glede
Jeg er glad for fuglene som synger. Jeg er glad for menneskene som henger opp fulgekasser og sørger for at livet går videre, også i dyreverdenen. Jeg er glad for de som inngår i vennekretsen, også på nettopp nett.  Jeg er glad for alt som handler om livet, også når jeg vil dø. Derfor jeg er glad for at du forebereder middagen din nå, kanskje planlegger en tv-kveld eller en tur ut på byen. Jeg setter meg ned, eller opp, og husker i tankene mine. Se ovenfor. Jeg tenker i hodet mitt, altså er jeg! I live, med liv og røre. Jeg lever faktisk! Noen har tatt seg bryet med å redde meg så jeg en dag kan ha det bra i større grad enn jeg har det nå. Glede er en av følelsene mine. Den er viktig, som du.
fotoutfordring4gledeB
Jeg er glad i leker. Jeg er glad i dyr. Kosedyr, dukkedyr, ordentlige dyr. Mjau og voff. Jeg har en forkjærlighet for hunder, men deler en dansende katt. Ta av deg hatten, katten. Jeg sitter innesperret men jeg er glad. Eller, jeg kan i alle fall erindre ting jeg er glad og takknemlig for, også når jeg har det vondt inni meg, når demonene hersker og jeg kanskje sårer de som er glade i meg. morning1.jpgDet handler om å drepe gleden og å gjenopplive den. En katt har ni liv. Jeg lever dem etter en rekke turer på akutten. Det handler om å gripe mulighetene med fotokameraet. Knips! Vi er glade, av og til, for en diagnose som Asperger syndrom gir meg evnen til å se detaljer og verdsette dem. Jeg ser opp til deg, vit det, også når jeg dømmer deg nådesløst. Da har jeg bare ikke helt kontroll på gleden. Ja, den danser, hopper og spretter. Mjau. Som hund og katt er glede og sorg i konflikt, inni meg. Selverklært krig. Skyter rygg. Takk for oppmerksomheten.

Bilder: Dukker av Doll Chateau, Nefer Kane og Nympheas Dolls

Reklame

8 kommentarer om “Glede

  1. Dette var et herlig innlegg om glede, Helene! Det gjorde meg glad 🙂 Bildene er flotte og jeg ser for meg deg bak kamera. Knips! Jeg ser deg drikke pepsi max, kanskje mens du skriver til meg eller jobber med et blogginnlegg. Jeg ser deg fokusert der du fotograferer flotte dukker, og skaper historier som BARE du kan, med bildene dine.

    Glad for at du er til!

    Likt av 1 person

  2. Morsomt innlegg, spesiellt med de dyrelydene du satt inn i teksten din. 😉 Veldig kreativ tekst! 🙂 Liker også godt de kattebildene, de er skikkelig nusselige! Er de også dukkekatter?

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s