Fotoutfordring · spesialinteresser

Snøhvit og de syv snømennene

Temaet i dagens fotoutfordring med Marthe er «snø». Jeg elsker snø og kan ikke få ropt det høyt nok. SNØ! Jeg prøver store bokstaver. Leser du? Hører du? Jeg vil lage et eget eventyr. Et sånt som ikke finnes. Et som aldri har blitt fortalt. Skriver jeg det, blir det reelt og jeg kan ikke være med på å leve for min egen del. Suicidialiteten tar livet av prinsessen i tårnet. Men jeg skriver likevel. Det skylder jeg deg. snowman1
Jeg vil gi deg noen ledetråder så du kan gi ut boka om meg der jeg, hovedpersonen for bloggen om Asperger syndrom, forsvant med snøen. Det var en gang julen ble forlatt, utelatt; ja snøen kom ikke. Jeg fant ingen annen råd enn å lage min egen snø i redigeringsprogram. Det ble hvitt. Som H.C. Anderssen ba prinsessa (les jeg) videre om en mann. Ingen friere bergtok slottet (les sykehuset). Jeg fant ingen annen råd og kjøpte snømann fra «Irina Miniatures». Hvem har sagt at lykke ikke kan kjøpes for penger? Mange med Asperger finner glede i å samle på ting av verdi. snowman8 Lav som han var fant jeg ingen annen råd og lot jeg som om den var med i de 7 små dvergene (danset med snøhvit). Bli is – sa jeg til vannpytten – og jeg kan gå på deg, knipse refleksjonene i det speilblanke, ta en piruett, danse med dverger oppå hverandre. At jeg puster, går, danser, hopper, spretter som en ball, lever, leverer og skriver til deg er et eventyr. Klapper med hendene.
real1
Til slutt, fredag 6. januar, kom den virkelige snøen på bakken og jeg tenkte: Verden består, lykkelig eller ikke, den består. Heia skidronninga og Kong Vinter! Jeg har fått postkort fra hvor som helst; Hellas, Lanzarote og Porsgrund, og jeg har fått brev fra Fylkeslegen i Oslo og Akershus jeg har lest. Jeg lever (les leser og puster). Så kanskje likevel, må jeg skrive denne bloggen en stund til. Snipp, snapp, snute, gulroten er ute.
ekte.jpg

Reklame

En kommentar om “Snøhvit og de syv snømennene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s