tilleggsvansker

På andres lepper

Jeg har ikke restyline-lepper. Jeg vet ikke engang hvordan det skrives. Jeg har ikke Butox. Det skrives sånn, tror jeg. Jeg har bare bokstaver som blir til ord som blir til setninger som blir til følelser du snakker om.

La oss snakke om det, sa kontaktpersonen min og geleidet meg tilbake på avsnittet som er bare for meg. Jeg hadde utagert. Det ble litt armer og bein. Og etterpå, snakket noen om meg. En annen pasient.

Den andre (pasienten) snakket til sykepleieren. Jeg vet ikke hvor mange ord han brukte. Jeg vet ikke hvilke han plukket ut. Jeg vet ikke om han kjeftet på de som hadde tatt over kontrollen på kroppen min. Jeg vet ikke om han ba dem si unnskyld. Jeg vet at han brukte navnet mitt.

Sykepleieren snakket til meg, hektisk i døråpningen: «Jeg skal hilse fra M,» i stua der døra aldri lukkes. Det er forresten en uke siden, det tok litt tid å forme ordene fra leppene hennes med fingertuppene mine på tastaturet. Silikonfritt og akkurat som det var. På andres lepper….

snow3.jpgModell: Little Rebel/Volks.

Reklame

2 kommentarer om “På andres lepper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s