asperger syndrom

I lyset av Asperger

Du har kanskje sett den lille stripen lys som trenger seg inn i stua mi fordi jeg ikke har gardiner. Jeg river dem ned når de henges opp, fordi jeg henger meg opp i at jeg ikke ser virkeligheten da. Alt må være så fordømt ekte. Det er en av svakhetene mine. Men det er også en styrke, det å ville vite hvordan ting egentlig henger sammen.

Siden jeg har Asperger, er jeg veldig ærlig, og når jeg er uærlig, setter jeg mine egne følelser på spill og er svært sårbar. Da har jeg det ikke bra, og får straffen min fra meg selv. Det trengs ikke fengsler for å straffe sånne som meg. Vi er flinke til å straffe oss selv, for rett skal være rett.

Siden jeg har Asperger, ser jeg detaljer. Jeg legger merke til om du har klippet håret, selv om du bare har stusset det og kona di ikke har sett det. Jeg legger merke til om du har nye sko. Jeg kan gi deg komplimenter og styrke selvet ditt. I lyset av Asperger, er du nyklippet, velstelt og vakker.

Siden jeg har Asperger, er jeg punktlig. Det irriterer meg og skaper angst når nyhetene ikke kommer på helslaget men ett minutt før eller etter. Sånn er det på P7 Klem. Det samme med tidspunktet for måltider, medisiner og andre avtaler. Asperger gjør meg lite fleksibel, men veldig presis. Du kan stille klokka etter meg og få snakke med meg akkurat når du har bedt om det.

stripe

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s