spesialinteresser · Tekstutfordring · tilleggsvansker

Fri fantasi 

Bildet er et resultat av tekstutfordringen med vinterblomst.net. Modell: Nympheas dolls.

Jeg fantaserer mye. Livet mitt er av og til fantasi. Min tanke er fri. Det har den alltid vært. Men den har fått meg til å tenke mye destruktivt. Jeg har dagdrømt om begravelsen min, for i livet kunne jeg ikke vite hva som kunne komme til å skje. Selv ikke med fri fantasi.

Mange Aspergere er tenkere. Noen er små professorer. Andre, dikter opp sine egne venner. Før Internett, var behovet for fantasipersoner som venner enda større. Jeg hadde «Maiken». Jeg fant meg selv i henne og ble noe av det hun var, for eksempel anorektiker. Hun fantes ikke for andre mennesker.

Jeg fantaserte om kjæreste som spilte gitar, venner som omkranset meg og tvillingdøtre. Men:

Fantasier er ikke bare vakre rosa skyer. Jeg tror det var poenget mitt med dette innlegget. Vi med Asperger er ofte realister, selv om vi kan ha fantasier og vrangforestillinger (som troen min på at verden er bedre uten meg). Forstår du det? I morgen er jeg en død katt. Det er ganske trist, for jeg elsker dyr.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s