Tekstutfordring

Død

Det er tid for en ny sesong tekstutfordring med vinterblomst.net. Denne omgangen innebærer seksordsnoveller som overordnet skrivestil, en fellesnevner, nesten matematikk. Jeg liker hvordan ordene nå passe inn i et «skjema» og Marthe er god på å skrive dem.

forest-fire-1164329_1280
Bildene i dette innlegget er lastet ned fra Pixabay.
Første tema er død, et tema jeg har kretset mye rundt i mitt unge liv. Jeg mistet mennesker som skulle være glad i meg, som mormor, før jeg ble født. Og suicidialitet går igjen i journalene.

Likevel er jeg spill levende og skriver:

—-
Helt stille

ber de

til Gud

—-

Uten ord

snakker de

med Gud

—-

Hylende gråter

de sørgende

mot Gud

—–
Tela i

bakken holder

dem nede

—-

dance-161444_640

Og med det danser jeg meg ut av blogginnlegget, fader ut til begravelsesmusikk av Bjørn Eidsvåg. Døden er et punktum, men det er alltid noen som står tilbake og må leve videre. La oss danse på kirkegården. Det tror jeg de døde hadde likt. Jeg dedikerer innlegget til dem. Punktum.

Reklame

2 kommentarer om “Død

  1. Du er spill levende, og det er jeg glad for! Fine seksordsnoveller og en god åpning på den nye sesongen med tekstutfordring. Jeg assosierer meg videre til andre sesonger og serier. Jeg farger skjermen oransj og ser på innelåst underholdning (Orange is the new black).

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s