kroppen · Tekstutfordring · tilleggsvansker

Bikini

Nesten naken
når jeg
slikker sol

Bikinikroppen
utenfor rekkevidde
til din foraktelse
—-

Sjokoladeismett
mage soler seg
selv brun

9666624356_9dfa1fd7fc_z
Solbrun i bikini. Dukker av Kaye Wiggs og Nefer Kane.
Seksordsnovellene er et resultat av tekstutfordringen med vinterblomst.net med tema bikini. Jeg har alltid vært glad i å bade og å legge på svøm, i bikini eller badedrakt. Det er noe med å kjenne seg så vektløs som man gjør i vann, så fri jeg blir da, og det at alle lydene hørselssansen min til vanlig fanger opp, dempes.

Jeg har også vært innom våttdrakt når jeg har følt avsky for kroppen min, eller har villet skåne mine nærmeste for blikk. Arr og avmagret kropp kan vekke oppmerksomhet og oppmerksomhet kan såre. Bikinitopp på de oppskjærte brystene derimot er som plaster på såret, bokstavlig talt. Jeg smiler for vi skriver slutten av juni og det er sommer for meg også: Slikker sol reflektert i saltvann fra babord. 

 

Reklame

5 kommentarer om “Bikini

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s