Uncategorized

Å ha det bra

Det skal ikke alltid så mye til for å føle seg litt bedre. For noen er det en ansiktsmaske, for andre en god frokost som starten på dagen. Andre igjen, koser seg med en god TV-serie eller om de får holde på med hobbyen sin.

Sånn er det for meg også. Jeg finner gleder i det lille. Små barn store gleder. Eller var det store barn, små gleder? Det uttrykket har alltid forvirret meg. Det viktige er at vi kan glede oss i tilværelsen, så voksene eller små som vi er. Det hender det klaffer. 

I sommer setter jeg stor pris på at jeg kan hente meg inn søvnmessig. Jeg har et stort behov for å hvile for å samle meg, og når det er ferie, er det ingen samtaler jeg må opp til (selv om jeg kunne ønske jeg hadde noen å prate med).

Jeg trives med tv-serie på DVD, fotoseanser med og uten dukker, rydding i tingene mine og chattestunder med interessante mennesker. Mennesker er kreative dyr og jeg er en dyreelsker. Eller noe sånt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare at andres virkelighet beriker min.

Jeg setter også pris på høydepunktene som er besøk av mine pårørende, hunden min på fanget og var en båttur i juni. Jeg har alt dette i hjertet mitt. Og det banker, for så lenge det er liv er det håp. Det er bra nok det; å ha et lite håp (om å ha det bra nå og i framtiden).

trieda-2
Dukke av DollZone. Dukker og foto er mine hobbyer. Smil du er fotografert.
Reklame

3 kommentarer om “Å ha det bra

  1. Å være sammen med mine nærmeste. Lese en god bok. Gå en tur i skogen for å plukke bær og sopp. Det gjør meg glad og gir meg energi. Være på sjøen for å fiske. Gleden over å servere selvfanget fisk til middag. Jeg sender over varme tanker med ønske om at du får ro i hodet, kropp og sjelen.

    Likt av 1 person

  2. Små barn, små gleder. Store barn, store gleder. Og etterhvert så snur det om igjen, og blir små barn, små gleder igjen? Har igjen noen år til sistnevnte blir aktuelt, selv om jeg fylte 50 år for ikke lenge siden. 😀

    Har nettopp hatt, på tirsdag nå, besøk av mor og ei tante, så det var koselig. Vi var ute og spiste. Så det var trivelig, det. 🙂 ❤ Håper du har en fin sommer, her er det fint vær å være inne i, akkurat nå, men håper fremdeles på littegrann penere vær. Å kunne glede seg over små ting, det er nydelig, det. 🙂 ❤ En pen blomst, et solstreif, pen pynt i vinduskarmen, ja, og så har jeg en ny sofa. Fra Ikea. Så til bursdagen min, da diktet mora mi sang på den visa om en Sofa fra Ikea. Den skal jeg ikke komme med nå, da, i stedet for så kommer denne her: https://www.youtube.com/watch?v=9KWSgRqi8d4

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s