Uncategorized

Bildeler for en trygg vinter

Innlegget er sponset

Jeg er mye på glatta mentalt, og da er det godt å vite at i alle fall bilene det kjøres med er skodde for islagte veier og glatt føre. Bil har alltid vært viktig for meg, gjennom min oppvekst. Jeg identifiserte meg mye med hvilket bilmerke vi hadde. Nå kjører pappa Audi og jeg er stolt.

I oppveksten har jeg vært innom kvalitetsbiler og biler som har hatt preg av å skulle være rimeligere. Det ble det forresten bare en av, en blå Sierra. Senere har jeg fulgt mye med på utgivelser av nye biler, og litt på ny teknologi med hybrid. På sykehuset har vi en slik en. Det er morsomt hvor stillegående de er på elektrisk modus.

Samme hvilket bilmerke og bilmodell man har, har www.bildelerbutikk.co.no det man trenger for vinterføret. Nå trengs motorolje, frostveske og vinterdekk. Autodeler/Bildeler har nettopp autodeler fra merker av høy kvalitet. De har original kvalitet på delene sine og gode tilbud, rask service og et kompetent team som hjelper deg i søket etter deler, reservedeler og vedlikeholdsartikler.

For meg er bil frihet. Det er muligheten til å reise når som helst nesten hvor som helst. Det er pappa i førersetet, eller meg selv. Det er gode minner. Det er vintre på hytta og sommerturer til syd-Tysklan og Tsjekkia. Det er turen til Bornholm i Danmark og alle kjøreturene med henting av meg til og fra korpsøvelse i oppveksten. Det som pappa alltid sørget for, var at bilen var i god stand, aldri manglet deler som lyspærer eller hadde for slitte bremseklosser m.m og fulgte service-håndboka. Autodeler gjør denne oppgaven lettere og billigere.

Takk for turen. Det blir noen i vinter også, til og fra meg.

vw-1665127_640
VW bil-deler. Foto: Pixabay.
Reklame

En kommentar om “Bildeler for en trygg vinter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s