Alfabetutfordring bokstavdryss · bloggutfordring · skriving · spesialinteresser · tilleggsvansker

P for piller

Bokstavdrysset av en alfabetutfordring med bloggen Vinterblomst blir til små bonusinnlegg jeg poster klokken 18 noen dager i ny og ned som godis i tillegg til dagens faste innlegg i september, oktober og november. Det er for det meste skjønnlitterær skriving.

Periodevis,
sa jeg og snakket om mitt pillebruk
de tablettene som var tilgjengelige
bare runde, store, ovale
jeg husker ikke lenger
de var så mange

Noen,
sa jeg for å miste mageinnholdet
for å miste menstruasjonen
for å miste depresjonen
for å miste ansikt for å smile og le
for lett avslappet

Kjemisk,
sa jeg og snakket om det naturligste i hele verden
fra Alta til Asia
og jeg ville trenge en legeerklæring om jeg skulle fly
sykepleier sa en gang; akuttpsykiatrisk er som Gardermoen
og jeg garderte meg mot å bli fratatt lille, pille, trille

Hvis,
sa jeg og snakket om det utopiske tropiske  hvis jeg skulle reise
avklimatisert som i regnskogen
regne på utslipp, miljøavgift og drikkepenger
med P-pilla i lomma
på kjærestejakt i det blå, deilig er den himmel

Pillefri,
sa jeg og snakket om blanda drops
Dent og Ifa og Doc
fra doktor kalori-rik og så sang jeg
om å være sukkerfri
i sølibat anoreksi

caduceus-2730780_1280
Bilde: Pixabay

Det blir A for annerledes, B for bebreidelse, C for cellekamerat, D for dommedag, E for enkelt, F for farskap, G for godhet, H for helvetete, I for intens, J for jakt, K for kaos, L for labyrint, M for minimalisme, N for nåde, O for orgasme, P for piller, Q for quiz, R for ringvirkninger, S for sangfugl, T for for tabu, U for unnskyld, V for varsel, W for whisky, X for xenofobi, Y for yrkeshemmelighet, Z for zoolog, Æ for ærlig, Ø for øde , Å for år. Og med det har vi et komplett ordforråd.

Reklame

4 kommentarer om “P for piller

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s