Uncategorized

Z for zoolog

Bokstavdrysset av en alfabetutfordring med bloggen Vinterblomst blir til små bonusinnlegg jeg poster klokken 18 noen dager i ny og ned som godis i tillegg til dagens faste innlegg i september, oktober og november og en siste rest i desember. Det er for det meste skjønnlitterær skriving.

Det er så mange dyr her
Sier han og gransker meg
Stripe for stripe blir en sebra
Blir en hest
Blir et esel
Synger stabukk
Jeg er et stjernetegn, sier jeg himmelhøyt mens
Steinbukken kommer ned fra røysa
Et horoskop nikker til framtida og speiler seg
I fullmåne

moon
Det blir A for annerledes, B for bebreidelse, C for cellekamerat, D for dommedag, E for enkelt, F for farskap, G for godhet, H for helvetete, I for intens, J for jakt, K for kaos, L for labyrint, M for minimalisme, N for nåde, O for orgasme, P for piller, Q for quiz, R for ringvirkninger, S for sangfugl, T for tabu, U for unnskyld, V for varsel, W for whisky, X for xenofobi, Y for yrkeshemmelighet, Z for zoolog, Æ for ærlig, Ø for øde , Å for år. Og med det har vi et komplett ordforråd.

Reklame

4 kommentarer om “Z for zoolog

  1. Denne likte jeg! Knallgodt skrevet. Du er litt foran meg i utfordringen nå, men jeg har planlagt alle temaene i løpet av desember. Må bare ha litt annet innimellom først 😉 X for xenofobi kommer til torsdag.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s