Uncategorized

Ti glade #dengodefølelsen (livsverdi)

 • Å ha en hund oppi ansiktet, slikkende, fordi hun elsker akkurat meg.
 • Å drikke favorittbrusen min så det liksom kribler i magen, som egentlig bare er følelsen av glede og nytelse av å være til og kjenne på hverdagsgleden akkopagnert av lørdagsro.
 • Å se på tv mens jeg har nettbrettet i fanget og chatten oppe å gå, det er jo som å dele et program, en opplevelse, noen setninger, spill levende bilder og kanskje et godt måltid (jeg ser jo på Firestjerners middag med dessert hver uken sesong).
 • Å blogge å få en kommentar tilbake, som er som å få feedback på at jeg når frem – og tilbake igjen. Det oppstår balanse og jeg nynner inni meg i harmoni.
 • Å si hva jeg føler og få et hjerte i retur på Facebook, så er jeg heller ikke alene nå.
 • Å fotografere en detalj, slik at andre kan se den – som en tapper rekke av istapper.
 • Å se og sanse himmelen som er både blå og rosa i en herlig symfoni.
 • Å kjenne den friske, kalde luften i ansiktet så jeg virkelig snufser når jeg kommer inn.
 • Å høre andre slags symfonier i et lydisolerende headset av ypperste klasse.
 • Å snakke, i skrift eller tale, med dem som elsket meg til liv.

6 kommentarer om “Ti glade #dengodefølelsen (livsverdi)

 1. Godt å se det ikke er bare jeg som setter pris på bittesmå ting som folk flest ser ut til å overse. Det kan selvsagt hende at mange tenker som oss, men at det er så «smått» at de forsvinner i de store ting folk gjerne snakker om for å imponere omgivelsene sine. Kjenner du sangen «My favourite things» fra «The Sound of Music»? Den tar opp akkurat dette, og jeg er nok barnslig nok til å synes dette er en viktig og flott sang. «Raindrops on roses and whiskers on kittens, Bright copper kettles and warm woolen mittens, Wils geese that fly with the moon on their wings, These are a few of my favourite things!» Jeg tror ikke det er så dumt, når alt kommer til alt, å bevare barnets evne til forundring og til å glede seg over over sånt «småtteri» 🙂

  Likt av 2 personer

  1. Jeg elsker den sangen! Jeg skal sette den på på YouTube så fort jeg har sendt avgårde dette svaret til deg. Det at noen skriver, legger igjen et spor, fortjener både hjerter og smileys. 🙂 ❤ For det er sånn vi uttrykker oss i sosiale medier når vi går tom for ord eller bare ikke har tid. Men jeg har jo i og for seg tid også, jeg fikk det bare så travelt med musikk på øret og lysten til å høre akkurat det du tenkte på.

   Liker

 2. Her var det mange fine ting! Og artig å lese dette når jeg har planlagt et innlegg som heter «De vakre årstidene» til neste uke. Der nevner jeg fem fine ting med hver årstid, og det kunne minne litt om dette innlegget. Jeg liker glad-lister!

  Jeg er glad for at du fortsetter å fange detaljer som du deler med oss, både i skrift og bilder. Du inspirerer og er en glede i hverdagen min.

  Likt av 1 person

 3. Så godt å lese dette, Helene! Jeg følger deg i bloggene dine hele tida, det vet du. Og jeg blir glad når jeg finner glede i det du skriver om. Det er så viktig å kunne glede seg over tilsynelatende «små og enkle» ting. I dag har vårt eldste barnebarn bursdag, og jeg fryder meg med å tenke gjennom alle de fine opplevelsene vi har delt.
  Håper søndagen har med gode opplevelser til deg!

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s