Alfabetutfordring · bloggutfordring · skriving

F for forglemmegei

Hun gikk gjennom gresset, den gamle Cocker-Spanielen vår. Som den dyrevennen du er, vet du at det er en hund. Som den nostalgikeren du er, vet du fra julaften at Lady i «Lady og landstrykeren» av Walt Disney er nettopp en Cocker-Spaniel. Som den hageinnehaveren du er, er lykken små blomster i plenen. Inni pelsen til «cockeren» vi elsket som bare dyrebare kan elskes, festet det seg en ensom forglemmegei. Som den synske du er, sang hun «husk meg hvis jeg dør» til matmor.  Musikken fortsatte igjen, fuglene kvitret videre og hun på alle fire tok livet på sprang.

cocker-spaniel-english-2388265_1280
Foto: Pixabay.

Forglemmegei er sjette ord ut i alfabetutfordring runde to med bloggen Vinterblomst.

Reklame

En kommentar om “F for forglemmegei

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s