Alfabetutfordring · bloggutfordring · skriving

Alfabetutfordring runde 2 starter om en uke

Mange fulgte forrige runde av alfebetutfordringen (bokstavdrysset), der jeg skrev en tekst til hver bokstav, utfra ordet Marthe i Vinterblomst-bloggen hadde valgt ut. Hun inviterte meg til å bli med på en ny runde. Jeg takket ja. Det blir for det meste skjønnlitterær skriving, og jeg poster en tekst hver søndag klokken 18 fra og med 7. januar.

Det blir temaene/tekstene: A for alfabet, B for brist C for cruise, D for dans, E for eufori, F for forglemmegei. G for grenser, H for hypotermi, I for inspirasjon, J for jubileum, K for konkylie, L for lyst, M for melankoli, N for nostalgi, O for ord, P for persille, Q for quisling, R for reise, S for symbiose, T for tegnspråk, U for undervurdert, V for vinternatt, W wok, X for xylofon, Y for ydmyk, Z for zen, Æ for ære, Ø for ønske, Å for åpent.

Velkommen til å oppdage ordene på nytt.

Tilbakelagt O’ (h)jul med din glede og hjulene går rundt som året selv.

 

Reklame

27 kommentarer om “Alfabetutfordring runde 2 starter om en uke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s