Alfabetutfordring · skriving

R for reise

Fra Trondheim til Oslo er det langt når du sitter på sykkelen og blir støl i rumpeballene og det klør i halsen og du er tørst og blodsukkeret synker og melkesyra stiger. Men Trondheim-Oslo er kort når du egentlig vil til Kina.

(Tankevekkende nok; i Kina spiser de hunder og høster ris, og det blir kortreist mat i stedet for eksotisk rett og slett.)

Jeg kan drømme meg langt avsted på risåkre i solnedgang, lære meg asiatisk origami jeg bretter med alle verdenshjørner og kle meg i kimono, men i stedet kjøper jeg meg nok en trikkebillett og går innover Vigelandsparken som en kinesisk turist.

Reise er attende ord ut i alfabetutfordring runde to med bloggen Vinterblomst.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s