tilleggsvansker

Livet til en tynn stilk #2

Livet er en gåte, nei en vits, haha, jeg ler, livet mitt er en komedie. Jeg tryner som en klovn på dansegulvet. Og du bare fortsetter å klappe, som om jeg var ren underholdning og jeg bebreider deg ikke, det er jo ganske komisk å sitte i verdens rikeste land og sulte seg halvt til døde.

Når man er anorektisk, er det også noe annet man bli i mangel av – ikke bare mat og blodverdier og vitaminer. Det er nemlig klær. Man skulle tro man druknet i klær, men det er faktisk et problem å være for tynn.

Man må finne bukser som ikke strammer, hvis ikke føler man seg feit. Å «være» feit når man har anoreksi, er veldig motstridene og smertefullt. Man må finne gensere som skjuler knoklene, men ikke gir inntrykk av noen stor mage, du må jo ikke tro jeg er gravid heller og føder et barn inn i elendigheten min! Det ville vært ganske uansvarlig, og det vil jeg ikke du skal tenke om meg. Jeg prøver å være oppriktig, for et åpent samfunn.

Videre er det materialene. Syntetisk, bomull eller ull. Går man for ull i juli, er det mange som ser på deg med skjeve øyne (som om de var fra Asia). Da gjelder det å ha delikate, dyre plagg fra Nøstebarna som ikke ser ut som inneholder ull. Jeg har en kullsvart yogabukse i ull og silke. Den er delikat, som en middagsrett (jeg ikke spiser. Det jeg spiser ser ut som gjørme).

Som om ikke klesproblematikken var nok i seg selv, er det blikkene jeg får og kommentarene på alt jeg har på meg. Når du kommenterer, kjenner jeg at du ser meg, betrakter og dømmer meg. Noen ganger ønsker jeg ikke å bli sett, fordi det skaper mange overveldende og usikre følelser inni meg. Kan du ta på solbriller og holde kjeft i respekt?

2 kommentarer om “Livet til en tynn stilk #2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s