foto · tilleggsvansker · Uncategorized

Brusende glede

Det handler ikke alltid om de store tingene. For meg, ville det vært kjempestort å spise en iskrem med sjokoladetrekk og få is i håret, nedover halsen og på fingrene, tørke hendene av i kjolen og få en veps til å surre seg rundt meg, mens jeg prøver å sitte helt helt stille. Dette ville vært en kjempeglede for mine nærmeste. Likevel får jeg det ikke til.

Det handler ikke alltid om de store tingene. For meg, er det lille noe helt magisk. Som om du berører meg over håret og sender en SMS om at du er forelsket i meg. Jeg hadde ikke trengt noe kyss. Jeg hadde ikke trengt noe evig troskap. Bare et tegn til kjærleik. Likevel uteblir SMS-en.

Det handler ikke alltid om de store tingene. For meg ville det bruse i blodet hvis vi møttes som fotografer i et bryllup. Det var ikke engang vårt bryllup, vi skulle bare forevige to elskede. Likevel, blir jeg ikke invitert. Men jeg har en venninne, som kanskje skal gifte seg om et år. Sånt bruser jeg av (med kamera lekende rundt magen). Knipser med håpet mellom fingrene og sier ja to ganger. Jeg stiller opP!

Det handler ikke alltid om de store tingene. Med mine diagnoser og vansker, finner jeg likevel og kanskje også derfor, masse glede. Aspergere ser detaljer. Jeg finner glede i mindre ting. De er nemlig store for meg. Mange med min problematikk er gode på detaljer og opplever verden som noe nytt og stort hver gang vi betrakter den.

brusendeBLOGG

2 kommentarer om “Brusende glede

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s