asperger syndrom

Hva er bra med å gjøre feil?

En del med autisme/Asperger er perfeksjonister i det de gjør, noen av oss får også en form for sammenbrudd når vi feiler. Jeg utfordrer behovet for å gjøre rett, med å se på hva som faktisk er bra med å gjøre feil. Gjør man feil, føles det bra når man klarer å rette opp feilen! Det blir nesten som en dobbel glede og mestringsfølelse. Man får en seier i det man gjør rett nå samt et rett «svar» i det forsøket som først ble feil. I tillegg får man kanskje et kompliment og rene kinderegget av lykkefølelse. Takk for feilene og manglene mine, de gjør meg mer vellykket i det jeg får til.

skruBLOGG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s