Alfabetutfordring · bloggutfordring · skriving

Æ for ære

Så mye vet jeg om menneskene, sier jeg og leser feeden i Facebook. Det går ære i å huske på alt og alle og å kommentere og like og verdsette. Så mye som også (å verdsette) seg selv, med en statusoppdatering: Jeg erkjenner, jeg er her!

Så mye om pust og hjertebank bor i hjernebarken min og det bor en stolthet i ryggraden og en ære ved kjøkkenbenken. Så mye om ernæring og hygge og trening og puls (teller skritt og hjerterytme). Serverer champagne og jordbær-pavola – kanskje? Så mye.

Ære er tjuesjuende ord ut i alfabetutfordring runde to

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s