sosialt · tilleggsvansker · Uncategorized

De svakeste i samfunnet vårt?

Jeg leste i en diskusjonstråd under et innlegg fra Kirkens Bymisjon, at dette var penger som gikk til de svakeste i samfunnet vårt da noen innvendte at de utpriset seg. Jeg stopper opp og undrer – er rusmisbrukere, hjemløse, psykiatriske pasienter, kronisk syke og arbeidsuføre de svakeste?

Jeg har møtt så mange sterke sjeler innenfor menneskene som blir sett på som de svakeste i samfunnet vårt. Jeg tror jeg heller vil si «de vanskeligstilte» eller «de sårbare» – for svake er de ikke!

Jeg faller selv innenfor tilstander som kan gjøre at noen ser på meg som det svake leddet. Jeg håper jeg og andre som ytrer seg i samfunnet vårt klarer å gi nyanser til bildet. Vi er mennesker med mange flere egenskaper enn å «være svake,» – vi med en sterk historie å fortelle.

tau3

Reklame

4 kommentarer om “De svakeste i samfunnet vårt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s