Hverdag · sosialt

Strømtom

Strømtom, er på en måte et moderne uttrykk. Vi snakket ikke så mye om å være strømtomme før. Men med mobilen som alt-mulig-mann og beste-venninne er vi avhengige av batteriet som gir strøm til telefonen vår. Når vi har surfet eller tastet eller snakket en stund, eller bare vært tilgjengelige, ebber batteriet ut. Da blir vi korte i replikkene og svarer fort og noen ganger forsvinner vi plutselig.

Da er det veldig fint synes jeg, at den jeg snakker med rekker å si: «Jeg er snart strømtom» slik at jeg ikke blir bekymret for at personen er sint, sur eller lei av meg og ikke vil ha kontakt, eller frykte at personen er kommet utfor en ulykke eller noe annet fælt.

Når man har Asperger og psykiske lidelser, har man kanskje også et redusert selvbilde. Mitt har mange mangler! Da er det faktisk veldig lett å ta på seg skylden for slike fantasiulykker og å sette seg selv som syndebukk, og jeg tenker av og til automatisk at jeg var kjedelig eller teit å snakke med. Og så, så kunne vi unngått de leie tankene og følelsene hvis vi bare var flinkere til å si: Strømtom. 

strømtomBLOGG

Reklame

2 kommentarer om “Strømtom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s