tilleggsvansker · Uncategorized

Å lime hodet

Noen dager, er jeg så lett å knuse. Jeg sitter på en hylle, faller ned med hodet først og knuser som Humpty Dumpty og selvsagt går det an å lime et hode (eller lage eplekake av eggets innhold). Men jeg blir aldri hel og hvorfor i helvete skulle vi bruke tid på å lime noe som er perfekt som defekt?

Jeg tror nemlig det handler mer om respekt og tilpasning, det å godta min måte å fungere og sosialisere på, fremfor å dømme, krenke, sette i bås og knuse meg. Da slipper vi faktisk å bruke opp superlim eller å bake over en varm komfyr, svette og forbruke dyrebar kroppsvæske.

Ja, dette tenker hodet mitt i dag.

limehodet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s