Ordtak · skriving · tilleggsvansker

Ordatkstolkning #8

«Bak skyene er alltid himmelen blå.»

Jeg kjente engang en jente. Hun hadde svelget noen tabletter og politiet ville ha henne til å kaste opp. Politimannen sa: Bak skyene er alltid himmelen blå.

Jeg husker det røsket i meg da jenta skrev om det til meg. Hun følte alt var håpløst, og det uttrykket ble bare enda en bekreftelse på at hun ikke ble forstått.

Denne jenta var en som satt inne på Deppa.com, som jeg også gjorde i mine yngre kriser. Vi delte en skjebne, men hennes problemer var på det tidspunktet mer kritiske enn mine. Trodde jeg.

Nå åpner jeg øynene i ny og ned, reflekterer og sammenligner før og nå. Og mye har blitt mye bedre. Og det tror jeg uttrykket kan hjelpe oss å huske på; at det ikke trenger å være beksvart bestandig.

Takk for optimismen. Jeg kjente engang en jente. Jeg håper vi møtes på Facebook en gang, og kan melde været på Instagram eller enda bedre: Ute i det fri.

himmelenBLOGG.jpg

Ordtakstolkning er en felles spalte mellom bloggen Livet gjennom en Aspergers øyne og Aspergerinformator. Ordtak er korte setninger trukket av lang erfaring. Hver fredag tar vi for oss et uttrykk som vi tolker og skriver om.

Reklame

2 kommentarer om “Ordatkstolkning #8

  1. Det ordtaket får meg til å tenke på en flott sang som «Nordnorsk visegruppe» spilte inn for ganske lenge siden: «Det e sol bakom skyan kver dag…» De orda prøver jeg å ta fram når dagen ser veldig grå ut.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s