Hverdag

Værmeldingen

Jeg hadde en onkel, som var veldig opptatt av været. Han fikk mange værstasjoner til jul et år det var populært. Alle tenkte at han ville sikkert bli glad for en sånn. De tenkte ikke at de andre ville tenke det samme. På peishylla andre juledag, på det årlige juleselskapet, stod de på rekke og rad.

Jeg skriver om onkelen min i dag, fordi han hadde et overblikk over værforholdene. Han visste hvordan været var da, dagen etter og for et år siden. Han hadde en slik oversikt. Jeg med Asperger, kunne ønske jeg hadde den samme kontrollen over det ukontrollerbare været som han skaffet seg.

Noen ganger, kan det være forberedende og godt å se på værmeldingen. Vi har også tjenester som yr.no og Storm. De hjelper oss å planlegge i et værutsatt land. Vi får vite når høststormen er så stor at vi bør holde oss inne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s