Hverdag

Svenskehandel og sukkeravgift

Jeg er en av de som rammes av sukkeravgiften uten å innta sukker. Jeg drikker Pepsi Max. Den høye sukkeravgiften, lokker en del mennesker i mine sko til Sverige.

Sverige har firepakninger med en og en halvlitere kg kassebokser med 24 i, til omtrent halve prisen av her. Er man storforbruker, betyr det noe for lommeboka. Jeg er veldig opptatt av priser og tilbud så slike forskjeller går meg ikke hus forbi.

Jeg tenker at også jeg – i fremtiden – kanskje kommer til å benytte meg av svenske priser kombinert med tilbud på for eksempel Rema 1000. Jeg har skaffet med Æ-appen. Og for handel på Kiwi, har jeg Trumf. Jeg koser meg med appene og er tilfreds. Opplever du en slik glede inni deg når du ser lavere priser eller bonus oppnådd?

Jeg tror ikke Ringnes rammes så hardt om jeg reiser til Sverige. Men jeg tror de lokale brusfabrikkene har tunge dager. De ville jeg gjerne bidratt til å gjøre lettere, men jeg tør bare drikke det jeg er vant til og slett ikke Oskar sylte Annanasbrus. Selv om de har lettvariant, er det vanskelig for meg.

Til en svensk vrid, tok jeg dette bildet; gult og blått. Jeg får stadig oppdatering på e-post fra godisbutikker over svenskegrensen og leser annonser fra Nordby shoppingsenter innimellom. Jeg er jo så glad i reklame jeg.

svenskehandelogsukkeravgiftBLOGG.jpg

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s