Hverdag · sosialt

Hvorfor skriver jeg ikke julekort?

Jeg elsker julen. Jeg elsker innpakningspapir og trær som drysser. Jeg elsker stakene i vinduet og stripene lyset danner hvis jeg gråter. Jeg elsker snøen som forhåpentligvis faller ned rundt meg, på hus og tak og biler og nisser på trappa. Jeg elsker glade barn som forventningsfulle forteller meg hva de ønsker seg.

Det er bare det at mye av alt dette, føler jeg meg på siden av. Jeg er liksom ikke helt med i samfunnet vårt, og jeg synes det er fryktelig vanskelig å skrive julekort når jeg selv ikke klarer å leve opp til kortets tekst, som å «påtvinge» en god jul og godt nyttår, selv om jeg selvsagt ønsker de jeg ville sendt kort til alt dette.

Jeg har heller ikke fotografier av glade barn. Men til dere blogglesere, laget jeg et kort om dette julemysteriet. Det at jeg elsker, men likevel ikke klarer å si god jul bestandig, og synes det er ganske nifst å skrive det ned for tenk om den som får kortet har det skikkelig kjipt og tenker at jeg ikke har forstått dem!? Jeg prøver virkelig å forstå.

julemysterietBLOGG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s