Hverdag

Fredagsfjernsyn #2 Håp i ei gryte

Fredagsfjernsyn er et innlegg om noe jeg har sett på tv i arbeidsuka, selv om jeg ikke jobber men det har ingenting med saken å gjøre eller det har nettopp det for: mange av oss er engasjerte i samfunnet likevel og tven er et vindu til å betrakte.

I dag vil jeg fortelle om Håp i ei gryte, et innsamlingsprogram på en måte. Konserten fremmer Frelsesarmeens årlige gryte-aksjon. Jeg liker egentlig ikke tigging, men jeg forstår at vi trenger å våge å snakke ut om og for vanskeligstilte i et samfunn med klasseforskjeller. Ikke alle blir sett og hørt, ei heller får lønn som fortjent. Mange ben lever under fattigdomsgrensa, for eksempel.

Sammen med kjente artister gir Tv2 og Frelsesarmeen julestemning samtidig som dette behovet for å hjelpe hverandre om alle skal ha det godt, kommer frem til de norske hjem i år som i fjor. Det er jeg glad for!

Jeg fikk julestemning både av sendingen med artister som Aleksander Rybak og Freddy Kalas på mandag, og onsdagskonserten med musikk fra Disney og musikalen Annie. Jeg smilte og lo og kjente på en god følelse da barna sang om at i morgen blir det sol. For sånn er det! Ikke alltid, men noen ganger og mange nok ganger til at jeg holder hodet oppe. Glade helg!

imorgenblirdetsolBLOGG

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s