Hverdag · tilleggsvansker

I samme båt – når personal og bruker må samarbeide

Så seilet vi hit, på bølgan blå. Hit hvor vi ikke lenger skal stå i mot hverandre som fiender, men samarbeide om tilværelsen min.

Jeg trenger fortsatt at andre jobber med meg, men vi gjør det i litt vennligere rammer. Rammer med bilde, les rom, for livskvalitet. Mange med psykiske lidelser og/eller Asperger kan leve gode liv.

Det er ikke bare jeg som skal forandre meg, nå må også en hel personalgruppe sette seg inn i hvordan jeg fungerer og vi skal sammen virke i hop. Det er fint å seile sammen med mennesker som har valgt å jobbe med meg. Jeg er lønningsposen, men jeg er også en person de har valgt å jobbe med. De kunne valgt noe annet.

Og jeg kunne valgt å gi opp, sparke med bena og nekte å samarbeidet. I stedet ror jeg etter beste evne, skuta som egentlig trenger mange hestekrefter. Jeg blir en hest, så fri og sterk og glad. Ikke hver dag, men i øyeblikk jeg verdsetter.

Ønsk oss et godt seilas i 2019. (Jeg har husket redningsvest).

6 kommentarer om “I samme båt – når personal og bruker må samarbeide

  1. Jeg ønsker all mulig lykke til for seilasen din! – Det kan komme kuling og storm, – men jeg tenker at du og gjengen kommer til å stå han av, – som vi sier i nord.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s