Hverdag · tilleggsvansker

Jeg er redd for…

…å ikke våkne når jeg vekkes. For å komme for sent til frokosten min. For å komme forsinket til fastlegen. For å komme for sent hjem. For at andre har lagt seg mens jeg enda kaver med løse tanker. For å overveldes av mektige ord, for å ikke være følsom nok. For å mangle empati. For ulykken under et kumlokk. For å falle utenfor. For å bli låst innenfor lenge om gangen. For å knuse mine egne drømmer. For å være en granatbombe. For å bli en apatisk terrorist.

Jeg er redd. Tankekjør og angst er noe mange med mine problemer opplever. Da er det noen ganger nyttig å notere ned hva man tenker, for å kunne gripe tanken og kanalisere problemene og fryktene. En spade er en spade, også i dag.

2 kommentarer om “Jeg er redd for…

  1. Kjære Helene
    Jeg leser innleggene dine så ofte jeg får anledning. Nå har jeg fulgt deg en god stund. Tusen takk for at du deler så mye av deg selv og tankene dine. Det er kun de modigste som tør å blottlegge seg slik du gjør. Jeg lærer stadig noe nytt og du er med på å utvide horisonten min.
    Hjertelig takk
    Mvh Elin

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s