samfunn

Å være seg selv, og også en influencer

Jeg har blitt en stemme. Noen andre leser og hører på. Noe jeg aldri hadde forventet der jeg vandret rundt med smerten på innsiden av huden og smilet utenpå i ungdomstiden.

Jeg smiler fremdeles, men holder ikke lenger smerten helt skjult da det ikke er mulig. Ved å være åpen, gir jeg meg og andre i min situasjon muligheten til å bli forstått. Det handler om å vokse opp og bli til seg selv.

Det betyr ikke at det alltid er enkelt å skrive her. Men det betyr, at det er viktigere å våge å være seg enn å legge seg ned og gi opp alt. Det har nemlig en verdi, dette livet. Noe vi kjemper sammen for og om og med. Med livet som innsats, baner jeg meg en vei.

Det betyr ikke at jeg dør. Det betyr at jeg lever. Man skal kjenne at man lever. Det gjør jeg definitiv. Og når jeg får lov å påvirke andre som står rundt sånne som meg, ser jeg et lite håp. Et håp om et varmere, mer inkluderende og forståelsesfullt samfunn.

notalone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s