Hverdag

Ny hverdag, nye sko

Jeg er sprudlende fornøyd med mine nye Nike Flex Bijoux. Neida, innlegget er ikke sponset, jeg er bare veldig fornøyd med handelen. Nye sko betyr at jeg har en dør å gå ut av og gangveier å tråkke på. Jeg går våren i møte.


Det er mye man kan si om sko. Som at de skal være gode å gå i. Som at jeg kan løpe i skogen. Som at jeg kan spasere ut og inn av kollektive transportmidler, tråkke løs på brosteinen og hoppe paradis.

I ungdomstiden, var sko den delen av garderoben jeg investerte mest av ukepengene mine i. Fordi de skulle synes hver dag og noe jeg kunne passe inn i mengden med. Det er denne detaljen, som også i dag gjør meg fri.

Fri til å gå våren i møte, som jeg sa i første avsnitt. La meg være evig ung! Med min bagasje, er jeg nemlig sårbar og barnslig sammenlignet med en del jevnaldrende jeg kjenner. Hopp, jeg vil danse, løpe, leke, le. Jeg er nysgjerrig på livet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s