Hverdag

Et glass på benken

Det er mandag. Mandager starter uken. Kickstarter om du vil. Eller det vil du kanskje ikke. Du vil kanskje at helgen skal vare hele uka igjennom, og snart gjør den det i form av sommerferie. Jeg er kanskje litt tidlig ute med å snakke om ferien, men for meg er ferier ganske omveltende og krevende. Jeg er engstelig for ukene som ikke begynner som denne. Uker der fastlege og psykiater har nettopp ferie.

Jeg prater litt med personalet om det, men jeg svelger for det meste angsten min unna. Det blir bare et glass på benken, og så svinser jeg meg videre gjennom dagen og snart uka. Det handler om at livet går videre, selv om det engster meg veldig. Jeg stopper opp og dveler litt på kjøkkenet mandag morgen, men jeg tør ikke stå i det. Kan ikke dele flere glass eller kaffekopper, der praten går lett. Sånn som andre drikker og snakker. Nei, jeg forholder meg taust. Svelger. Angsten min. (En teskje er nok.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s