Hverdag

Fredagsfjernsyn: Vendela + Petter

Fredagsfjernsyn er et innlegg om noe jeg har sett på tv i arbeidsuka, selv om jeg ikke jobber men det har ingenting med saken å gjøre eller det har nettopp det for: mange av oss utenfor arbeidslivet er engasjerte i samfunnet likevel og tven er et vindu til å betrakte.

Fra mandag til torsdag, kan man følge Petter og Vendela i tv-serien deres 21.30 på TV2 Livsstil. Går du glipp av episoder, er de i reprise på andre tidspunkter samt alle ukas fire episoder vises hver søndag klokken 17 til 19.

Hvorfor jeg ser på Vendela + Petter? Fordi det er om kjærlighet og jeg er littegranne dårlig på kjærlighet, en skikkelig nybegynner (eller forresten, jeg har ikke engang begynt). Jeg vil lære.

Jeg lærer om flørting og samliv og blir imponert og overrasket av å se hvordan livet deres er. Jeg tror ikke alle forelskede har tilsvarende liv, men noe er det sikkert i det. En liten, felles spire.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s