asperger syndrom · tilleggsvansker

Jeg kommer til å klare det

Når man har vært innlagt, med pleiere døgnet rundt, er det alltid en overgang å komme ut i bolig igjen, selv om man blir fulgt opp kontinuerlig der også. Det er noe med å ikke ha låste dører og metalldetektor. Forandring. Å ikke være trygg som i bobleplast. Men følelsen min, er likevel god.

Det tror jeg er fordi jeg har sett det. Og kjent det. At jeg mestrer og tar tilbake litt av livet mitt, og faktisk får en hel gavepakke med meg selv som deltaker som bonus. Det å føle at jeg mestrer, kan bevege meg, sitte ute i sola, at jeg har noen mennesker å leve for og ikke bare er inventar på psykiatrisk, er verdt å kjempe for.

Så, kjære psykiater. Takk for at du hører på meg når jeg savner hjemmet mitt, og hjelper meg dit. Der jeg hører hjemme. Jeg kommer til å klare det. (H)optimist.

2 kommentarer om “Jeg kommer til å klare det

  1. Er selv innlagt for tiden, og hver gang er dette en overgang, mellom dps/evt akuttpost og bolig. Jeg merker selv at det er jo en helt annen form for oppfølging under innleggelse, enn i boligen, da de har ulike ressurser, og erfaring.

    Boligen jeg bor i, er ikke såå gode på oppfølging. Dvs, de er gjerne flinke i starten rett etter utskrivelse, men så sklir det på en måte ut etterhvert. Synd, for tror jeg kunne klart meg mye bedre bare med litt tettere oppfølging, og grenser.

    Liker

    1. Takk for kommentaren din. Jeg blir veldig tett fullt opp, er aldri alene, men vet jo det varierer veldig fra sted til sted, og med ulike behandlingsplaner og tilpasning. Det er leit å lese at de ikke klarer jobben sin bedre, slik at du kunne få mer stabilitet. Når ting sklir ut, er det lett å falle. Ta vare!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s