Hverdag · samfunn

Moro vi har fra morgen til kveld

Jeg våknet, glad. Glad og ivrig. Det var jo 17. Mai er vi så glad i. Jeg stod opp og gratulerte personalet. Jeg satte meg på iPaden og gratulerte venner, familie og bekjente. Jeg tok på meg litt pene klær og var pen. Tror jeg. Håper jeg. Men det er ikke så farlig. På en sånn dag er det bare godt å smelte inn i mengden og gjøre ting som andre forbinder med dagen. Jeg liker nemlig en god, tradisjonell 17. Mai.

Derfor. Har jeg invitert på is. Med flagg. Og jeg hører taler og ser tog på TV. I år, så jeg også barnetog live, veivet med flagg.

Jeg er med resten av samfunnet. Jeg går ikke mot strømmen i dag. Det har jeg ikke behov for. Tramper i stedet takten. Jeg feirer Norge som Norge er. Et demokrati. Et land med ytringsfrihet. Jeg sier hei, hurra og hei igjen. Velkommen på is, jeg har mer i fryseren.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s