foto · Hverdag · spesialinteresser

Å sette ideer ut i livet

makrofotografering1blogg.jpg

Når jeg får en idé innenfor interesseområdene mine, blir jeg entusiastisk. Jeg viser nå til foto- og makrokurset jeg var på på torsdag. Jeg har siden kurset, lekt med dråper, frysing av blomster, blitzbruk med kabel og mye mer. Jeg har også bestilt en «helping hand» som kan holde remedier for meg. Dette er veldig gøy, og noe jeg liker å holde på med. Jeg liker å spre skapergleden, fordi kanskje andre da kan oppleve min glede (og gjøre den til sin egen).

Så på torsdag, var det ikke bare jeg som kom meg ut i verden men også et knippe ideer som gjennom meg og min tilstedeværelse fikk se dagens lys i etterkant. Det blir som sommerfuglefekten. Det er vakkert. Også når jeg føler meg stygg og ubrukelig, kan jeg gjennom foto skape noe nydelig. Dette vakre, trenger ikke være komplisert som meg, og dermed får på en måte jeg også en makeover – Et annet ytre! Det liker jeg.

Kurset på torsdag var inspirerende og med innslag og tips til makrofotografering. Ønsker du også å lære mer, anbefaler jeg kursene butikken foto.no holder. God foto (og føl skaperglede)!

Reklame

3 kommentarer om “Å sette ideer ut i livet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s