2 kommentarer om “Innenfor (slippe deg inn i en usminket sfære)

  1. so close yet so far, pratar om norska/danska/svenska/isländska, man förstår mycket, men alltid nåt ord, ofta det viktigaste ordet, som är helt annorlunda och som jag inte förstår, så hela meningen och betydlsen med meningen försvinner, fast idag finns ju google och andra översättare, men ibland är jag för lat, så jag bara gissar på vad det kan betyda, om det inte är nåt riktigt intressant som jag inte kan låta bli ta reda på varenda bit och kilobit av info som finns…Keep up the great work, även om jag inte vet vad det är, förutom att du bloggar om autism spektrum diagnose/livs uppleveleser/svårigheter? Antar jag? 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s