samfunn

I disse valgkampdager (vorspiel med roser)

Alle vil ha stemmen min. Og din. Vi menneskene i det norske samfunnet, som har stemmerett i dette demokratiet. Alle prøver å nå fram til oss, med det ene eller andre. Arbeiderpartiet henvendte seg til meg da jeg var på festivalen til tettstedet forrige helg, med en rose. Teksten fortsetter under bildet.

Jeg vet ikke helt hva den rosen står for. Er det arbeid for alle, naturen vår eller evig kjærlighet? Kanskje ingen av delene, tenker jeg mens jeg stille ønsker et varmere og inkluderende samfunn, hele tiden, ikke bare når det skal verves velgere. Et annet parti, bød på jordbær og tomater. Teksten fortsetter under bildet.

Jeg synes valg er litt vanskelige, enten det er i matbutikken eller i politikken. Derfor har jeg mine favoritter og faste som jeg velger. Og stemmer på. Har du også?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s