Hverdag · Uncategorized

Ikke spise før du svømmer og andre regler

Det er så mange regler, for hva man skal og ikke skal og burde og måtte. Noen regler gir oss begrensninger mens andre fører til at vi lever på en god måte. Som normene for ferie om å spise is, bade i saltvann og hoppe i havet. Sove lengre enn vanlig, hvis man har lyst. Fordi det er lov. Det er ferie. Men man må også være forsiktig og ta vare på hverandre. Derfor finnes badevakter, samt forsiktighetsregler ved bading. Ikke bade alene og ikke spise rett før man bader. Teksten fortsetter under bildet.

Jeg skal ta en dukkert. I sommer. Jeg har lovet meg selv det. At i år, i år skal jeg bade. Jeg skal drite i at kroppen ser litt skrall og krigsrammet ut. Det er min sommer også, min ferie og mitt liv. Jeg skal få lov til å leve litt til, og da vil jeg gjøre det til det fulle. Bånn gass og kaste håndkle. Eller noe sånt. Men enda er det litt kaldt i vannet, men kanskje mot helgen? Det er meldt en varm uke, «bade i sol» på Østlandet.

2 kommentarer om “Ikke spise før du svømmer og andre regler

  1. Som fritenker har jeg valgt å forholde meg til kun én regel: I et liberalt samfunn er det juridiske rettigheter og ikke sosiale normer som avgjør rett og galt. Har du prøvd den?

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s